Posted on Leave a comment

Matka maatilalle – mahdollisuudet ja niiden rajat

Kuvakollaasi Anu Raulun ottamista kuvista, jossa yritysryhmän jäseniä projektin valmennuksissa: ihmisiä kirjoittamassa luentosalissa, ihmisiä istuu vanhassa tuvassa, ihmisiä keskustelee talon rappusissa, ihmisiä maatilalla, nainen katsoo pöydällä olevia kortteja.

Suomalainen maaseutu, sieltä löytyvät miljööt ja maatilan elämä ovat kiistatta oivia puitteita nykymatkailijan elämysten tuottamiselle, mutta matkailupalvelujen tuottaminen ei silti ole aina maatilalliselle mielekästä. Continue reading Matka maatilalle – mahdollisuudet ja niiden rajat

Posted on Leave a comment

OP:n verkkomaksupainike poistuu käytöstä syyskuussa 2021

Koulutuksen maksuvälittäjä Paytrail on ilmoittanut, että Osuuspankki uudistaa maksurajapintaansa syksyllä 2021 ja uudistuksella on vaikutuksia myös Paytrailin koulutuksen sivuston kautta tarjoamiin maksutapoihin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että OP:n maksupainike poistuu myyntikanavan maksutapavalikoimasta 30.9.2021.

Osuuspankkimaksujen toimivuus sivustolla vaatii verkkokaupan kokonaisvaltaista uudelleen järjestämistä, johon toistaiseksi emme pysty. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!