Posted on Leave a comment

Muutoksia Vastuullisen matkailun portaat -koulutuskokonaisuuteen

Vastuullisen Matkailun Portaat logo.

Vastuullisen matkailun portaat -koulutuskokonaisuus lanseerattiin 1.6.2021 ja reilun kahden vuoden ajan se on palvellut satoja oppijoita. Ketterän ja innovatiivisen digitaalisen täydennyskoulutuksen ylläpito on kuitenkin aiheuttanut koulutuksen järjestäjille taloudellisia vaikeuksia ja konsortiomme on kutistunut. Tämän myötä jouduttiin luopumaan alustan joistakin toiminnallisuuksista ja miettimään koulutustarjontaa uudelleen.

Continue reading Muutoksia Vastuullisen matkailun portaat -koulutuskokonaisuuteen

Posted on Leave a comment

OP:n verkkomaksupainike poistuu käytöstä syyskuussa 2021

Koulutuksen maksuvälittäjä Paytrail on ilmoittanut, että Osuuspankki uudistaa maksurajapintaansa syksyllä 2021 ja uudistuksella on vaikutuksia myös Paytrailin koulutuksen sivuston kautta tarjoamiin maksutapoihin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että OP:n maksupainike poistuu myyntikanavan maksutapavalikoimasta 30.9.2021.

Osuuspankkimaksujen toimivuus sivustolla vaatii verkkokaupan kokonaisvaltaista uudelleen järjestämistä, johon toistaiseksi emme pysty. Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa!

Posted on Leave a comment

Tutustu Vastuullisen matkailun portaat -projektin julkaisuihin

Vastuullisen matkailun portaat – koulutusmallin kehittäminen -hankkeen toimesta keväällä 2021 julkaistiin kaksi kirjaa, jotka kertovat koulutuksen kehittämisen prosessista, Porrasmallista ja Vastuullisen matkailun portaat -koulutuskokonaisuuden tavoitteista ja opiskelutavoista.

Continue reading Tutustu Vastuullisen matkailun portaat -projektin julkaisuihin

Posted on Leave a comment

Tarjolla uusia työkaluja vastuulliseen matkailutoimintaan ja työn oheiseen opiskeluun

Vastuullisen matkailun portaat lanseerauswebinaari 1-6-2021 klo 9-14. EU;n sosiaalirahaston osarahoittama. Erikoisvieras Riku Rantala.

Viiden suomalaisen korkeakoulun yhteistyöryhmä on kehittänyt uudenlaisia työkaluja digitaaliseen täydennyskoulutukseen ja kattavan koulutuskokonaisuuden vastuullisen matkailun tueksi ESR-osarahoitteisessa hankkeessa. Porrasmalli ja Vastuullisen matkailun portaat – koulutuskokonaisuus lanseerataan 1.6.2021 klo 9-14 pidettävällä webinaaritilaisuudella. Continue reading Tarjolla uusia työkaluja vastuulliseen matkailutoimintaan ja työn oheiseen opiskeluun