Kurssikategoria: Matkailun ekologinen kestävyys

 • Matkailun ekologisten vaikutusten kirjo

  6 oppituntikurssikategorioissa ,
  • Matkailun ekologisten vaikutusten kirjo - 12,50 
  Matkailutoimija on laatikossa. Laatikossa on myös lintu. Laatikon ulkopuolella on puita ja tukkeja. Kuvan kehys on keltainen.

  Ekologisten vaikutusten kirjo -kurssilla opit, millaisia ekologisia vaikutuksia matkailulla voi olla. Opit, miten juuri sinä voit edistää matkailun ekologista kestävyyttä.

 • Yrityksen ekologinen vastuu

  7 oppituntikurssikategorioissa ,
  • Yrityksen ekologinen vastuu - 25,00 
  Ekologisten vaikutusten teemaa kuvaava laatikko, jossa mukana luonnon elementtejä

  Oletko miettinyt, millaisia ekologisia vaikutuksia yritystoiminnalla voi olla? Mikä on matkailuyrittäjän vastuu ympäristöstään? Entäpä miten lainsäädäntö ohjaa ekologiseen kestävyyteen? Ja miten kestävyyttä mitataan? Tällä kurssilla saat vastauksia näihin ja muihinkin ekologiseen kestävyyteen liittyviin kysymyksiin!

 • Ekologinen vastuullisuus matkailualueella

  6 oppituntikurssikategorioissa ,
  • Ekologinen vastuullisuus matkailualueella - 12,50 
  Matkailutoimija on laatikossa. Laatikossa on myös lintu. Laatikon ulkopuolella on puita ja tukkeja. Kuvan kehys on violetti.

  Matkailun ekologisen kestävyyden edistämisessä on tärkeää ymmärtää matkailun vaikutuksia luonnonympäristöön. Vaikutukset eivät ole samanlaisia joka paikassa, vaan voivat vaihdella riippuen siitä, millaisessa kohteessa ja mihin aikaan vuodesta matkailua toteutetaan. Kurssin suoritettuasi ymmärrät matkailun ekologisten vaikutusten kirjon erilaisissa kohteissa, eri vuodenaikoina, niin mikro- kuin makrotasolla. Osaat valita ekologisen kestävyyden seurantaan ja arviointiin sopivia menetelmiä sekä tunnistat keskeisimmät toimijat ekologisen kestävyyden hallitsemisessa.