Posted on Leave a comment

Muutoksia Vastuullisen matkailun portaat -koulutuskokonaisuuteen

Vastuullisen Matkailun Portaat logo.

Vastuullisen matkailun portaat -koulutuskokonaisuus lanseerattiin 1.6.2021 ja reilun kahden vuoden ajan se on palvellut satoja oppijoita. Ketterän ja innovatiivisen digitaalisen täydennyskoulutuksen ylläpito on kuitenkin aiheuttanut koulutuksen järjestäjille taloudellisia vaikeuksia ja konsortiomme on kutistunut. Tämän myötä jouduttiin luopumaan alustan joistakin toiminnallisuuksista ja miettimään koulutustarjontaa uudelleen.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

  • Emme sulje sivustoa – kaikkia kursseja pääsee opiskelemaan edelleenkin!
  • Toistaiseksi alustan sisällöistä ja toimivuudesta vastaa Lapin yliopisto. Jyväskylän ammattikorkeakoululle jää vastuu joidenkin kurssien sisäisestä asiakaspalvelusta sekä palautteen keruusta, alkuarvioinnista ja sosiaalisesta mediasta.
  • Kaikki kurssit muuttuvat maksuttomiksi 5.9.2023 alkaen. Verkkokauppaominaisuudet poistuu sivustolta kokonaan. Ohjeet oppijalle ovat siltä osin päivitetty.
  • Kurssien sisältöjä tarkastellaan jatkossa entistä harvemmin, mutta kriittisiä sisältöjä ja toimintoja päivitetään edelleenkin.
  • Alustalla tähän asti opiskelleet säilyttävät suorituksensa. Jos jostain syystä jokin kurssi ei näy enää portfoliossasi, lisää se uudelleen. Etenemisen vaihe tai tulokset ja todistus palauttuvat, sillä emme ole poistaneet mitään oppijatileja tai -suorituksia.
  • Toimitettu Vastuullisen matkailun asialla -blogi ei ole enää aktiivisessa käytössä, mutta jo julkaistut artikkelit toistaiseksi pysyvät sivustolla.

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta tai yllä mainituista muutoksista, ota yhteyttä:

koke[a]ulapland.fi

tai

vmkoulutus[a]jamk.fi

Leave a Reply