Ohjeet oppijalle

Tervetuloa opiskelemaan Vastuullisen matkailun portaille! Tässä muutamia ohjeita, jotta oppimisesi on mahdollisimman sujuvaa.

Jokainen seuraavista ohjekokonaisuuksista sisältää havaintokuvan tietystä verkkosivunäkymästä ja yksittäiset video-ohjeet erilaisista ominaisuuksista. Video-ohjeet löydät painamalla kuvan päällä olevaa vihreää infonappia. Vaihtoehtoisesti pääset avaamaan yksittäiset ohjevideot linkkien listalta.


Verkkosivujen sisällöt ja navigointi

Ensimmäinen ohjekokonaisuus on “Verkkosivujen sisällöt ja navigointi” ja se sisältää seuraavat video-ohjeet:

Jatkossa kursseja ei lisätä omaan portfolioon verkkokaupan kautta. Kurssisivun avattuaan kirjautuneena löydät “Suorita tämä kurssi” -nappi, jonka avulla lisäät kurssin portfolioosi opiskeltavaksi yhdellä klikkauksella.

Teeman rakenne ja sisältö

Toinen ohjekokonaisuus on “Teeman rakenne ja sisältö” ja se sisältää seuraavat video-ohjeet:

Opiskelu verkkosivuilla (kurssit ja oppitunnit)

Kolmas ohje-kokonaisuus on “Opiskelu verkkosivuilla (kurssit ja oppitunnit)” ja se sisältää seuraavat video-ohjeet:

Kurssiportfolio

Neljäs ohje-kokonaisuus on “Kurssiportfolio” ja se sisältää seuraavat video-ohjeet:

Oman profiilin hallinta

Viides ohje-kokonaisuus on “Oman profiilin hallinta” ja se sisältää seuraavat video-ohjeet:

Jatkossa alusta käyttää yksinkertaistettua käyttäjäprofiilia. Käy ensin sivulla Oma profiili / Kirjaudu sisään ja rekisteröidy. Käy heti rekisteröinnin jälkeen muokkaamaan profiiliasi mustan yläpalkin oikeasta kulmasta, joka näkyy, kun olet kirjautuneena.

 On erittäin tärkeää, että tallennat etu- ja sukunimesi profiiliin ennen kuin olet suorittanut mitään kursseja, koska järjestelmä tarvitsee nimeäsi luodakseen kurssitodistuksesi.

Eikö sopiva ohje löytynyt?

Jos tarvitset apua tilanteen tai prosessin kanssa, jota ei ole kuvattu yllä olevissa ohjeissa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.