Lessons Archive

4. Kurssitesti

Length: 60 minutes

Kuva, jossa matkailutoimija on rakentanut portaikon laatikoista. matkailutoimija on itse huipulla. Kuvassa on violetti numero neljä (taso 3).

Olet nyt opiskellut kaikki Esteettömien matkailupalvelujen kehittäminen -kurssin oppitunnit ja pääset tekemään kurssin lopputestin. Se sisältää kysymyksiä kaikista kolmesta oppitunnista. Näistä 80 prosenttiin pitää vastata oikein, jotta kurssi on suoritettu. Onnea testiin!

6. Kurssitesti

Length: 90 minutes

Matkailutoimija on rakentanut portaikon laatikoista. Matkailutoimija on huipulla. Kuvassa oranssi numero 6.

Olet nyt opiskellut kaikki Esteettömien palveluiden johtamisen -kurssin oppitunnit ja pääset tekemään kurssin lopputestin. Se sisältää kysymyksiä kaikista viidestä oppitunnista. Näistä 80 prosenttiin pitää vastata oikein, jotta kurssi on suoritettu. Onnea testiin!

4. Kurssitesti

Length: 5 minutes

Kuva, jossa matkailutoimija on rakentanut portaikon laatikoista. Matkailutoimija on itse huipulla. Kuvassa keltainen (taso 1) numero neljä.

Olet nyt opiskellut kaikki Esteettömyys matkailussa -kurssin oppitunnit ja pääset tekemään kurssin lopputestin. Se sisältää oikein/väärin väittämiä, joista 80 prosenttiin oikein vastattuasi saat kurssin suoritettua. Onnea testiin!

6. Kurssitesti

Length: 300 minutes

Kuva, jossa matkailutoimija on rakentanut portaikon laatikoista. matkailutoimija on itse huipulla. Kuvassa on oranssi numero viisi (taso 2).

Tällä oppitunnilla opit mitä tarkoittaa yhdenvertaisuus matkailussa ja matkailualalla, sekä tutustut erilaisiin näkökulmiin sosiaalisesta vastuullisuudesta ja yhdenvertaisuudesta. 

6. Kurssitesti

Length: 300 minutes

Tällä oppitunnilla opit miten voit yksilönä ja työntekijänä vaikuttaa sosiokulttuurisesti kestävän matkailun edistämiseen.

6. Kurssitesti

Length: 120 minutes

Kuva, jossa matkailutoimija on rakentanut portaikon laatikoista. matkailutoimija on itse huipulla. Kuvassa on keltainen numero viisi (taso 1).

Tällä oppitunnilla tutustut erityisesti seuraaviin taloudellisen vastuun teemoihin: korruption ja lahjonnan ehkäiseminen, harmaan talouden estäminen  ja hyvä hallintotapa.